Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده همایش «فخر دماوند» با حضور فرزندان شهید و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در دانشگاه شریف برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، همایش «فخر دماوند» به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده با حضور  فرزندان شهید و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در دانشگاه شریف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: شهید فخری زاده از سال 66 تا 72 به طور مستمر هم کار علمی هم نظری هم تجربی پرداخت. پس از مدت کوتاهی در زمینه آشکار سازی تابش هسته‌ای متخصص درجه یک کشور شد. شهید شاگردان زیادی را در زمینه تدریس دانشگاهی و چه در کارگاه های آموزشی تربیت کرد و در جاهای مختلف علمی که مسئولیت داشتند همیشه تحت رصد دشمن بودند.

عباسی افزود: شهید شهریاری و شهید علی محمدی در کنار شهید فخری‌زاده بودند و در یک تیم کار می‌کردند و از سال 73 تا 76 نقشه راه صنعت هسته کشور را تعیین کردند یعنی اصل موضوع را در آوردند و کمبودهای اصلی کشور و توانمندی های کشور را پیدا کردند. این تیم همچنان نقش دانشگاه‌ها و نقش صنایع مختلف را هم مشخص کردند.

وی با اشاره به اینکه آقای فخری زاده از سال 87 در معرض ترور قرار گرفته بود خاطرنشان کرد: این چند دلیل داشت؛ علم شهید فخری زاده، تعهد شهید، قدرت سازماندهی ایشان و تعهد وی به نظام جمهوری اسلامی و همچنین و آزاد اندیش بودن شهید.

عباسی تصریح کرد: شهید فخری زاده به خارج نرفت که حتی دوتا مقاله بدهند بشود دانشیار. با امکانات این کشور استاد تمام شد. پیشنهاد بین المللی هم داشت که برود خارج ولی نرفت.

وی تاکید کرد: پس از شهادت شهید فخری زاده علاوه بر دشمنان کشور، برخی از مسئولین هم سعی داشتند لفظ شهید هسته‌ای را از شهید فخری زاده بردارند و اجازه ندهند مردم متوجه شوند که شهید فخری‌زاده شهید هسته‌ای بوده است.

بزرگداشت شهید فخری زاده در دانشگاه آزاد/ طراحی پدافند هسته ای و میکروبی بخشی از اقدامات شهید فخری زاده بودهمایش ملّی "شهید دکتر فخری زاده" در آستان حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شدپیش‌بینی شهید فخری زاده از یک حادثه زیستی در جهان قبل از شیوع کرونا/ ساخت موزه در محل عروج شهید فخری زاده

این نماینده مجلس اضافه کرد: اگر صنعت نفت کشور دست یک آدمی مثل شهید فخری زاده بود مطمئنا ما در صنعت نفت الان یک کشور نفتی واقعی در جهان بودیم چون از متخصصین درست حمایت می‌کرد.

وی در پایان سخنان خود گفت: آقای فخری‌زاده اجازه می داد متخصصین کشور کار کنند، تجربه پیدا کنند و خودشان تولید دانش بکنند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید فخری زاده شهید فخری زاده شهید فخری زاده هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای

به گزارش خبرگزاری مهر، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و.. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

کد خبر 6097937

دیگر خبرها

  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق