Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: شهیدان شهریاری و فخری‌زاده با افراد دوران خود تفاوت داشتند‌ در سکوت کارهای اساسی می‌کردند و مظلومانه شهید شدند؛ شاید اگر به شهادت نمی‌رسیدند، شناخته هم نمی‌شدند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید محمودرضا آقامیری استاد فیزیک دانشگاه شهید بهشتی، در اولین یادواره شهید فخری‌زاده در دانشگاه تهران با اشاره به آغاز فعالیت هسته‌ای کشورمان اظهار داشت: قبل  از انقلاب به دلیل جایگاه ایران در منطقه و خطری که از جانب چین و هند و شوروی هسته‌ای احساس می‌شد به دنبال تأسیس راکتور در ایران بودند اما با ظهور انقلاب تصمیم گرفتند ایران در جمع کشورهای دارای انرژی هسته‌ای نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اهمیت داشتن راکتور در صنعت هسته‌ای افزود: اگر می‌خواهیم انرژی هسته‌ای را کنترل کنیم باید راکتور داشته باشیم و‌ تنها با داشتن راکتور است که به قدرت بازدارندگی انرژی هسته‌ای دست می‌یابیم.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی افزود: در سال 60 بحث هسته‌ای شدن ایران مطرح و نهایتا در سال 65 موضوع انرژی هسته‌ای در کشور رسما آغاز شد.  

آقامیری با اشاره به سوابق خود در حوزه هسته‌ای گفت: من رشته فیزیک را با گرایش هسته‌ای در دانشگاه انتخاب کردم. در آن زمان برخی در داخل می‌گفتند نباید انرژی هسته‌ای داشته باشیم و دنبال کنار گذاشتن صنعت هسته‌ای کشور بودند اما در سال 65 بحث هسته‌ای ایران دوباره آغاز شد و نهایتا در دهه 80 دشمنان دیدند علیرغم تحریم، ایران در این زمینه پیشرفت کرده است.

وی تصریح کرد: بعد از خیانت منافقان، جهان نسبت به این مسئله حساس شد و حذف نیروی انسانی ایران در صنعت هسته‌ای را پیش گرفت.

این استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه من از سال 62 با فخری‌زاده در دانشگاه آشنا شدم، یاداور شد: فخری‌زاده از همان روز دنبال حرکت و کار برای کشور بود؛ او در درس و کار جدی بود.

آقامیری با اشاره به فعالیت‌های شهید فخری‌زاده گفت: او در دانشگاه  فلسفه را نیز دنبال کرد و در حوزه فیزیک و فلسه مسلط بود. برای کارهای استراتژیک خیلی وقت می‌گذاشت و این رویکرد را پس از تحصیل در دانشگاه نیز ادامه داد.

وی با اشاره به اینکه شهید فخری‌زاده هر جا  احساس می‌کرد باید کار استراتژیک کرد، حضور می‌یافت و در همه حوزه‌ها کار می‌کرد، گفت: دشمن خطا نکرد، ما غفلت کردیم چون 10 سال قبل شخصیتی نظیر شهریاری را از دست داده بودیم که در راکتور پرتو پزشکی و شاگردپروری ویژه بود اما ده سال بعد هم فخری‌زاده را از دست دادیم.

این استاد دانشگاه افزود: دشمن درصدد از بین بردن پایه علمی کشور در حوزه هسته‌ای است لذا نیروی انسانی را هدف قرار می‌دهد تا باعث ترس جوانان  فعال در این میدان و در نهایت خالی شدن این عرصه

آقامیری گفت: البته داخلی‌ها هم در دو مقطع به این مسئله کمک کردند مانند مذاکرات دهه 70 و برجام که دیدیم چه شد.

وی با اشاره به وظیفه جوانان در حال حاضر گفت:  جامعه ما را دارند به سمت بی‌توجهی و بی‌خیالی نسبت به این مسائل که قدرت‌آفرین و بازدارنده است می‌برند لذا ما نباید این فضا را خالی کنیم و باید از دیگران متفاوت باشیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: شهریاری و فخری‌زاده با افراد دوران خود تفاوت داشتند‌ در سکوت کارهای اساسی می‌کردند و مظلومانه شهید شدند. شاید اگر به شهادت نمی‌رسیدند، شناخته هم نمی‌شدند. شهید فخری‌زاده در تولید واکسن کرونا جدی پای‌کار بود و روزانه با ساعت‌ها کار پروژه‌های مهم و استراتژیکی را پیش می‌برد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهدای هسته ای شهید فخری زاده شهدای هسته ای شهید فخری زاده دانشگاه شهید بهشتی استاد دانشگاه شهید فخری زاده انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان

   



به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ی مرکز کرمان یادواره شهدای روستای عیش‌آباد رفسنجان به رسم هرساله با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مردم و مسئولان در مسجد شهید سلیمانی این روستا برگزار شد.

پیکر مطهر شهید گمنام آذین‌بخش این محفل شهدایی بود 


سردار معروفی در این مراسم با گرامیداشت یاد و نام شهدای دوران دفاع مقدس اظهار کرد: یادواره‌ها و اجلاسیه‌های شهدا مراسم ختم نیست این برنامه‌ها فتوحات نظام اسلامی است.

وی افزود: شهیدان با تقدیم جانشان به حقیقت دین خدا و اسلام اهل بیت (ع) حقیقت بخشیدند، شهدا متعلق به یک خانواده نیستند متعلق به همه ایران اسلامی و ملت بزرگ ایران هستند.
سردار معروفی بیان کرد: شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند هر کس بخواهد ملت بزرگ ایران را بشناسد بایستی به ۱۸۰ هزار قهرمانی که در کوره آتش هشت سال از حقیقت دین از انقلاب و ناموس دفاع کردند رجوع کند و این عقبه بزرگ را ملاحظه کند و تاریخ بزرگ ایران را ورق بزند.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین با بیان اینکه شهیدان تربیت شده مکتب عاشورا هستند، یادآور شد: حقیقت شهدا هستند نه آن چیزی که دشمن در فضای مجازی به جوانان القا می‌کند. 
وی خاطرنشان کرد: یادوراه شهدا باید در وجود ما نهادینه شود و از این شهیدان الگو بگیریم. چیزی که در جبهه شهیدان را پیروز کرد استحکام درونی جبهه اسلام بود.
سردار معروفی عنوان کرد: اولین مولفه‌ای که باعث پیروزی نبرد دفاع مقدس شد ایمان واقعی و توکل حقیقی بود. شهیدان وعده الهی را باور داشتند و این مهم در جبهه ملموس و نهادینه بود.

وی گفت: بصیرت دومین مولفه در دوران دفاع مقدس بود هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود، بصیرت از ایمان واقعی است. صبر و بردباری رزمندگان سومین مولفه بود که در جبهه موج می‌زد.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین ولایت باوری و ولایت پذیری سومین مولفه دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: ولایت باوری رمز پیروزی دوران دفاع مقدس بود رزمندگان با میل واقعی، حجت و منظومه فکری امام راحل کار انجام میدادند.
وی صداقت در جبهه را از دیگر مولفه‌های دوران دفاع مقدس دانست و افزود: اخلاص در عمل در دوران دفاع مقدس موج می‌زد و این را می‌شود از دیگر مولفه‌های مهم جنگ دفاع مقدس عنوان کرد.
سردار معروفی با تاکید براینکه فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس فرهنگ عاشورا بود، گفت: مکتب شهید حاج قاسم در حقیقت بیانگر این است که ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسین (ع) هستیم و تفکر امام حسینی داریم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت و با تحریم زمین گیر نخواهیم شد.

وی بیان کرد: در دفاع مقدس خروجی بسیاری داریم، هزاران مولفه‌های بزرگ و شرف به خاطر شجاعت در دفاع مقدس برای ما به ارمغان آمده است ناموس پرستی یکی از این مولفه هاست.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین عنوان کرد: ما شهیدان زیادی تقدیم اسلام کردیم تا اجازه ندهیم دست بیگانه به سرزمین و دامان پاک ناموس ایرانی برسد.
وی ادامه داد: ناموس پرستی را از گودال پر افتخار عاشورا یاد گرفتیم، همین برایمان کافی است که غیرت ما غیرت عاشوراست.
سردار معروفی با اشاره به موضوع وعده صادق و مسائل غزه و اسرائیل گفت: امروز به واسطه طوفان الاقصی هیمنه اسرائیل کودک کش درهم شکسته شده و وجدان‌های ملل دنیا بیدار شده است دنیا حرکت کرد ه و وجدان‌های بیدار زنده شده است.
وی اضافه کرد: به واسطه مظلومیت مقتدر مردم غزه جنبش‌هایی در دنیا به راه افتاده است و وعده‌های الهی را مشاهده می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان والامقام دزفولی در اندیمشک
  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • دیدار استاندار ایلام با خانواده شهید فیضی زاده
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله